2 USERS & 3 GUESTS ONLINE

REGISTER
 
 
 
 

Double Dutch Organisatie


De organisatiestructuur is een hulpmiddel dat ervoor moet zorgen dat een organisatie zijn doelen kan bereiken. Het vraagstuk van de juiste organisatiestructuur speelt met name in grote organisaties. Daar moet men nadenken over zaken als taakverdeling, verdeling van verantwoordelijkheden en van bevoegdheden en daarmee samenhangend over het coördineren van die taken en verantwoordelijkheden.

Bron: Wikipedia


Ook de Double Dutch Clan heeft zijn organisatie in kaart gebracht. Dit is noodzakelijk omdat voor iedereen helder moet zijn hoe de hiërarchie binnen de clan in zijn werk gaat. Hierdoor moet altijd duidelijk zijn welke personen waarvoor verantwoordelijk zijn.

Binnen de clan zijn er verschilende taken en verantwoordelijkheden. Deze pagina geeft hier een overzicht van.

Uitleg Rangenstructuur:
Clan Leaders:

De Clanleaders van de DoubleDutchClan zijn verantwoordelijk voor de kernzaken van de clan. De Clanleaders beslissen welke squads er binnen DD bestaan, zij benoemen de squadmanagements en beheren de website, financiën, organisatie-, structuurverloop en toekomst van DD.
Meloen IT, Financien
Nosfaratuss
Algemeen en Events
FrietzakNL Squads General leaders: 

De General Leaders beheren de onderstaande divisies binnen DD. Zij regelen het dagelijkse bestuur van de clan en zijn het eerste aanspreekpunt voor de gameleaders. De General Leaders regelen de oprichting van de game divisies en aanstellingen van Game Leaders, hierbij adviseren zij de Clanleaders.
Svenwub  
Phenom  
   Game Leaders:

Game Leader beheert één, of meerdere, game divisies binnen de clan. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de leden binnen een bepaald spel. Zij zijn de eindverantwoordelijke voor hun game. Zij zijn ook degene die de evenementen regelen. 


 Veterans: 

Een veteran is een oud lid van het management team. Ter waardering voor hun inzet ontvangen deze leden een speciaal rang. Veteraan leden zullen altijd lid blijven dan de clan.


Donator:

Een Clanadmin is een member die een donatie heeft gegeven aan de DoubleDutchClan. Hij/zij krijgt meer rechten op de gameservers en teamspeak als bedankje.Clan Member:

ClanMember is de meest voorkomende rang binnen de DoubleDutchClan. Dit zijn de reguliere members die door hun proefperiode heen zijn. 
 


Clan Recruit:

Clan recruits zijn de nieuwe mensen binnen de DoubleDutchClan. Recruits zitten nog in hun proefperiode van 2 tot 4 weken. De Squadleader of Squadmanager van de betreffende squad zal bepalen of hij/zij in aanmerking komt voor volledig membership.