2 USERS & 4 GUESTS ONLINE

REGISTER
 
 
 
 
kortom - 06.10.2017
Allereerst: de Hunter. Oftewel, een helikopter gebaseerd op de Boeing AH-64 Apache helikopter.
Deze legendarische helikopter maakte haar eerste opwachting in GTA Vice City, waarvan je ‘m kon jatten vanaf de militaire basis naast de Internationale luchthaven van die stad.

De helikopter maakte zijn return in GTA San Andreas en komt nu dus opnieuw terug in GTA Online. Verwacht wordt dat deze helikopter, welke deel uitmaakt van de Smugglers Run update, nog deze maand verkrijgbaar zal zijn.

Andere teasers die Rockstar bekend maakte is, is de Vigilante. Oftewel de batmobile. Deze auto komt hoogstwaarschijnlijk in de laatste week van oktober uit. Rondom het Halloween thema.
De Coil Cyclone is de auto waar ik het meest naar uitkijk. Deze elektrische (helaas) supercar is gruwelijk.

Up next is het vervolg op stunt races: Transform Races, zoals de officiële titel luidt. Deze update komt deze maand uit en bevat ondermeer een hovercraft. Het verschil tussen de welbekende stunt races en transform races zijn, dat je tijdens de race van voertuigtype wisselt. Een soort triathlon, zonder er moe van te worden zegmaar… je springt over van supers naar off-road, vervolgens naar boten, vliegtuigen en helikopters. En, skydiving, zoals Rockstar verklapt.
Deze transform races komen ook naar de Rockstar Creator, zodat je je eigen knotsgekke races kan uittekenen.

Een andere update voor dit najaar is de nieuwe adversary mode: Condemned, een free-for-all modus waar nog niet veel over bekend is. Maar naar verluidt heeft het iets met zombies en overleven te maken. Daarover later meer.

Ook bekend gemaakt: dogfight. De ultieme battle voor GTA (stunt) piloten. Rockstar Games vermeld ook dat we ruimte moeten gaan maken in onze hangars, voor nieuwe toestellen. Uit de Smugglers Run update staan de volgende vliegtuigen ons nog te wachten:

- P-45 Nokota $ 1.995.000 - $ 2.653.350 – geïnspireerd op de Spitfire
- Hunter $ 3.100.00 - $ 4.123.000 – geïnspireerd op de Apache helikopter
- P-996 Lazer $ 6.500.00 – de welbekende standaard straaljager van de Zancudo Airbase
- Pyro $ 3.350.00 - $ 4.455.500 – geïnspireerd op de De Havilland Vampire en Sea Vixen
- Seabreeze $ prijzen zijn onbekend – geïnspireerd op de Seawind 300c

Ook kondigt Rockstar Games aan dat we ons dit jaar nog klaar mogen gaan maken voor nieuwe bewapende voertuigen, nieuwe auto’s binnen de Legendary Motorsport webshop en nieuwe panden binnen de Maze Bank Foreclosure sector.

Eerder maakte Rockstar Games al bekend dat het tijdens de aanstaande feestdagen ook uit gaat pakken. Denk hierbij aan Halloween, Kerstmis en Oud & Nieuw. We wachten het af.