2 USERS & 4 GUESTS ONLINE

REGISTER
 
 
 
 
kortom - 30.08.2017

Je hebt als eerste een hangar nodig. Deze koop je op Los Santos International Airport of op de Zancudo Militairy Base. De voor- en nadelen van beide luchthavens bespreek ik later in dit artikel.
Je krijgt in alle gevallen een gratis Cuban 800. Een klein 2-motorig vliegtuig welke prima inzetbaar is als klein vrachtvliegtuig. Je air mechanic kan hier nog een bom luik aan toevoegen zodat je altijd een antwoord klaar hebt voor je vijanden.

De DLC bevat een scala aan nieuwe vliegtuigen en helicopters. De langverwachte Hunter (Apache) helicopter is ook in deze DLC inbegrepen, maar wordt pas in de komende weken gelanceerd. Dit geldt ook voor een paar andere vliegtuigen en zelfs een paar auto’s. Waaronder een echte hummer.

Je kan je Pegasus vliegtuigen en helicopters ook stallen in je loods. Zodra je dit vliegtuig binnen brengt stelt de game je voor de keus om je Hydra, Buzzard of een ander vliegtuig naar keuze om te zetten naar een persoonlijk vliegtuig. Deze zijn dan niet meer opvraagbaar via Pegasus, maar wel te bestellen via het Interaction Menu zoals je ook kunt doen als CEO met CEO vehicles en je persoonlijke auto’s. Natuurlijk kun je vliegtuig of helicopter ook gewoon ophalen uit je hanger. Aan jou de keuze. Errug tof: je kunt bijv. je hydra een tof kleurtje geven. De wapens op deze voormalige Pegasus toestellen kun je niet personaliseren, maar wie weet komt dit nog. Dit geldt wel voor alle nieuwe toestellen die meekomen met deze DLC.

Alles weten? Of juist een simpel lijstje met het tofste der tofste?
Klik hier of scroll door:
http://www.rockstargames.com/newswire/article/60260/GTA-Online-Smuggler-s-Run-Now-Available
 
Hangarkeuze
Met de aanschaf van een hangar op de militaire basis Zancudo, krijg je natuurlijk ook toegang tot deze militaire basis zonder automatisch de autoriteiten achter je aan te krijgen. Echter ben je beperkt in je doen en laten op deze base. Een straaljager, tank of ander voertuig jatten blijft zijn consequenties hebben, al zijn deze gevolgen minder. Het levert maar 2 sterren als wanted level op.

Sommige nieuwe vliegtuigen zoals de LF-22 Starling landt wat lastig waardoor je open ruimte die het Internationale vliegveld je biedt wat beter uitkomt.

Ik (Kortom) kocht de hangar op Zancudo vooraf de voor- en nadelen te kennen. Bij nader inzien zou ik toch gaan voor de Internationale luchthaven. Meer ruimte om te landen, dichterbij de stad en goedkoper. Het scheelt je al snel 2 miljoen GTA$Dollars.

Het enige nadeel voor de Internationale luchthaven is de concurrentie. Meer spelers met een hangar op het vliegveld levert ook meer vijandigheid op. Je lading kan daar wel eens verloren aan gaan. Lijst der coole features:
- 7 nieuwe vliegtuigen met de aanvang van deze DLC. Meer toestellen volgen in de komende weken. Iedere dinsdag 1.
- 2 nieuwe voertuigen met de aanvang van deze DLC. Meer voertuigen volgen in de komende weken.
- 1 nieuwe hypercar
- 1 nieuwe golf escort classic
- Nieuwe kleding
- Makkelijker een jet of tank jatten op de militaire basis
- Personaliseren van je vliegtuigen en helicopters, alle nieuwe toestellen kunnen aangepast worden met verschillende liveries, kleuren, armor, wapens en handling.
- Pegasus vliegtuigen stallen in je eigen hangar, deze kun je alleen voorzien van een nieuw likje verf naar keuze en de mogelijkheid tot verkopen.
- Persoonlijke vliegtuigen oproepbaar zoals je al kunt met een auto.
- Motor wars: battlegrounds in een GTA jasje: pak je voertuigen uit de vorige DLC Gunrunning erbij of die van de heists series en trek ter strijde. Wordt gedropt, werk samen en overleef tot dat ene punt van overwinning.

Komt er nog aan:
Een echte hummer, apache helicopter (de legendarische Hunter), de spitfire en nog meer legendarische vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog en nog veel meer. We houden je op de hoogte!