1 USER & 4 GUESTS ONLINE

REGISTER
 
 
 
 
Radiant Potato - 09.05.2017

ARMA III:
 Wat word er gespeeld?
Op het moment word er een versie van CTI-Liberation gehost! Dit kan je vergelijken met een spel als Ghost recon: Wildlands. alleen kan je hier ook je eigen bases bouwen.. het is dus wat meer sandbox like, de server is voor een maand gehuurd en alles is nu eindelijk stabiel. Dus als je zin hebt kan je langskomen in het ARMA III kanaal onder "Other games".

ARMA III: Hoe kan ik op de server komen?
Heel simpel! je start de arma III launcher, als je de server vanaf hier joined zal je nooit problemen krijgen met mods omdat er van te voren word gevraagd of je de mods wilt goedzetten. Natuurlijk hoeft het niet persee, we hebben ook een collection gemaakt op STEAM zodat je niet persee arma op hoeft te starten om de mods te downloaden.

Om op de server te komen moet je wel een PASSWORD invoeren. deze kan je krijgen van iedereen in het arma III kanaal. dit helpt tegen randoms die proberen te griefen.ARMA III: Gameplay?
eh! Jazeker! thefallen heeft dat gelukkig gestreamed, en kunnen wij dit dus mooi kijken hier zelfs op de newspost zelf.

Bekijk live video van DoubleDutchClan op www.twitch.tv

Comments:takvandeboom
Visitor
Visitor
01.06.2017, 18:57 Quote
oke ik heb effen moetten zoeken naar de ip , kan je die ook in ts in arma 3 channel zetten ? dan kunnen de andere players ook zien

thefallen
General Leader
General Leader
17.05.2017, 17:44 Quote
nice
Radiant Potato
Clan Member
Clan Member
17.05.2017, 17:43 Quote
Server zal vanavond weer aan zijn, sinds de nieuwe update #Jets-DLC was hij kapot en was het DRAMA