2 USERS & 4 GUESTS ONLINE

REGISTER
 
 
 
 
FrietzakNL - 27.03.2017
In de afgelopen maanden zijn er dingen gebeurd, geroepen en is de activiteit minder geworden. Vandaag een update voor iedereen met de huidige status in de clan.


DD als stichting

De afgelopen maanden is er veel geroepen over dat DD een stichting zou gaan worden. In de afgelopen clan vergadering hebben we dit ook kenbaar gemaakt aan alle leden. Even daarna zijn de statuten ook ook voor iedereen zichtbaar gekomen. De plannen waren om uiterlijk eind januari een stichting te zijn.

Voor het maken van de stichting was een afspraak voor gemaakt bij de notaris en waren de statuten grotendeels al goedgekeurd. Echter hebben we met de clanleiding later besloten om de plannen tijdelijk stop te zetten. De reden hiervoor was de verminderde activiteit binnen DD en de verminderde motivatie binnen het management. Het beeld dat wij hadden was niet positief genoeg om de tijd in een stichting te gaan steken.

Dat wij nu geen stichting zijn wil niet zeggen dat we dit niet gaan worden. Richting de zomer zullen we met de clanleiding weer bij elkaar komen voor dit onderwerp en we zullen dan kijken of het beeld beter is geworden. In dat geval zullen we de plannen met de stichting ook door zetten.


DD Lan

In de voorgaande jaren zijn er een aantal versies van de DD-lan geweest die altijd rond mei/juni hebben plaats gevonden. Dit jaar zal dit echter anders zijn. De locatie de we eerst hadden is helaas niet meer beschikbaar en we zullen dus ook opzoek moeten naar een nieuwe locatie. Daarnaast zijn er een aantal andere dingen voorgevallen waardoor het allemaal wat langer duurt.

We willen dit jaar zeker nog een DD lan organiseren maar we kunnen nu geen beloften doen. Indien er meer bekend is zullen we dit laten weten.


Verminderde activiteit en nieuwe leaders

De afgelopen tijd merken we dat de activiteit clanbreed aan het afnemen is. Hier zullen vast verschillende redenen voor zijn. We hebben ook gemerkt dat de motivatie van een aantal leden in het mangagement is afgenomen. Dit zal ook de reden zijn geweest dat er minder georganiseerd is. 

Daarnaast hebben we ook gezien dat Snakesauvage en Demonyzer als general leaders en iLansky als gameleader het managementteam hebben verlaten. Dit heeft gezorgd voor een gat in het management wat opvulling nodig had.

Als clanleiding is er besloten om SvenWub de nieuwe general leader te maken. Dit omdat Sven altijd positief is, veel ideeën heeft en deze ook wilt uitvoeren en daarnaast een goede blik richting de clan heeft. Sven gaat zich de komende tijd bezig houden met het ondersteunen van de huidige squads, algemene zaken en het opzetten van events.

Ook hebben we een nieuwe game leader aangenomen. Dit keer is ons oog gevallen op thefallen, ook wel genaamd: Colin. Colin heeft ons weten te overtuigen met zijn enthousiasme richting het streamen en met het opzetten van nieuwe games. Colin zal dan ook de functie van game leader gaan vervullen voor de Other Games squad. Daarnaast zal Colin zich meer bezig gaan houden met het streamen binnen DD. Hij heeft hierbij ook de volledige rechten gekregen tot ons twitch kanaal. Mochten er dus ideeën zijn of heb je vragen ga dan bij Colin langs.

Als laatste willen wij de komende tijd meer events gaan organiseren om zo DD weer actiever te maken. Ideeën zijn natuurlijk altijd welkom!


Tot slot hopen wij dat jullie weer voldoende op de hoogte zijn over de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Als je vragen hebt kun je natuurlijk altijd bij ons langskomen op teamspeak of stuur even een berichtje op de website.

Comments:BloodyV8
Game Leader
Game Leader
28.03.2017, 09:10 Quote
Top stukje Friet thx voor de info.