2 USERS & 1 GUEST ONLINE

REGISTER
 
 
 
 
Join Us
Introductie
Double Dutch Clan is de grootste Multi-Gaming clan van Nederland en zijn altijd op zoek naar gezellige nieuwe leden! We stellen wel een aantal eisen waaraan je moet voldoen voordat je member kan worden. Hieronder vind je informatie hoe je de clan kan joinen.

Doel
In onze clan zitten die-hard gamers maar ook casual gamers die af en toe langskomen. Wij verplichten onze leden niet om mee te spelen in wars tegen andere clans. In de Double Dutch Clan zitten leden van 16 tot en met 60 jaar oud! Wij beperken ons dus niet tot een bepaalde doelgroep. Speel je graag online first-person shooters en spreek je Nederlands? Dan ben je welkom bij de Double Dutch Clan!

Eisen
Voordat je de clan kan joinen controleer je eerst of je voldoet aan onze eisen:
- Je bent minimaal 16 jaar oud, jongere spelers zijn van harte welkom op de servers.
- Je bent in het bezit van een headset.
- Je hebt Teamspeak geïnstalleerd en werkende.Squads
In de clan werken we met squads. Voor elk spel dat gespeeld wordt in de clan hebben we minimaal één squad opgericht. Een overzicht van de squads vind je hier.

Clan Ranks
In de clan werken we met ranks. Ieder lid heeft een rank. Hieronder vind je de verschillende ranks.

 Clan Leader Leiders van de clan
 General Leader Co-leiders van de clan
 Game Leader Leider van een Game
 Veteran Rank voor leden die langdurig wat betekend hebben voor de clan
 Donator Donerend lid van de clan
 Member Leden van de clan
 Recruit  Nieuwe leden die nog in hun proeftijd zitten
 
Proeftijd
We hebben een proeftijd van 4 weken. In die tijd heb je de kans om onze leden te leren kennen en jezelf te introduceren en draag je de clan tag [dd] (kleine letters). Deze tag draag je wanneer je speelt op onze game servers. Zodra je een introductiebericht hebt geplaatst op onze forum gaat je proeftijd van 4 weken in. Na deze periode zal een clan leader of squad leader je laten weten of je bent toegelaten.

Teamspeak
Tijdens het gamen houden we contact met elkaar via Teamspeak. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we tijdens het gamen met elkaar communiceren:
- Teamspeak kun je hier downloaden.

Aanvullende Informatie
Vervolgens kan je je aanmelding voltooien door het volgende forumulier in te vullen.
Als dit is gelukt dan zal er automatisch een forumpost worden aangemaakt. Hierin zal je antwoord van je toekomstige squadleader of manager vinden of je mag beginnen aan een proefperiode.

Donaties
Om het huren van de game servers betaalbaar te houden vragen we de leden om een kleine bijdrage van EURO 10,- per 3 maanden. Wij verplichten onze leden niet om te betalen! Leden die doneren krijgen als dank rechten op onze game servers en teamspeak.